About Us

Cine suntem?

Deliro s-a născut din pasiunea noastră pentru arta culinară. O viață mai bună depinde in primul rând de un consum conștient, echilibrat și sănătos de alimente. Noi avem dorința și ambiția de a schimba obiceiurile nutriționale tradiționale și modul în care ne hrănim și sa aducem un curent proaspăt in cămările și frigiderele noastre cu un impact pozitiv în sănătatea fiecaruia.

Noi selectam produsele în așa fel, încat să vă putem oferi pe lângă cea mai bună calitate ale produselor și o experiență de gusturi exceptionale iar aceste produse să aibă un impact cât mai mic asupra naturii.

Punem un foarte mare accent pe produsele naturale, bio, cu foarte puțini sau ideal fără aditivi alimentari și dorim să dezvoltăm segmentele Bio și fără aditivi cât mai mult și cât mai rapid, deorece aceste produse ne asigură sustenabilitatea mediului inconjurator și în acelasi timp consumam niște produse mai sanatoase și gustoase.

Produsele noastre vegetariane și vegane sunt selectate cu mare grija astfel încît să satisfacă orice gourmet conștient de nutriție și să aducă o noua fascinantă experiență culinară pentru oricine.

Ne bucurăm de orice sugestie de la dumneavoastră și dorim să vă imbarcăm la noua nostră expediție de imbunatațire a modului de trai, prin schimbarea stilului de viață alimentară.

Mobil: +40 786 335 476 (+40 786 DELIRO)

Fix: +40 21 367 48 10

Închide

Conecteaza-te

Închide

Cos (0)

Coșul este gol Nu există produse în coș.

Deliro

Produse naturale, bio, vegetariene si vegane – DeliroLimba


Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other