Cine suntem?

Deliro s-a născut din pasiunea noastră pentru arta culinară. O viață mai bună depinde in primul rând de un consum conștient, echilibrat și sănătos de alimente. Noi avem dorința și ambiția de a schimba obiceiurile nutriționale tradiționale și modul în care ne hrănim și sa aducem un curent proaspăt in cămările și frigiderele noastre cu un impact pozitiv în sănătatea fiecaruia.

Noi selectam produsele în așa fel, încat să vă putem oferi pe lângă cea mai bună calitate ale produselor și o experiență de gusturi exceptionale iar aceste produse să aibă un impact cât mai mic asupra naturii.

Punem un foarte mare accent pe produsele naturale, bio, cu foarte puțini sau ideal fără aditivi alimentari și dorim să dezvoltăm segmentele Bio și fără aditivi cât mai mult și cât mai rapid, deorece aceste produse ne asigură sustenabilitatea mediului inconjurator și în acelasi timp consumam niște produse mai sanatoase și gustoase.

Produsele noastre vegetariane și vegane sunt selectate cu mare grija astfel încît să satisfacă orice gourmet conștient de nutriție și să aducă o noua fascinantă experiență culinară pentru oricine.

Ne bucurăm de orice sugestie de la dumneavoastră și dorim să vă imbarcăm la noua nostră expediție de imbunatațire a modului de trai, prin schimbarea stilului de viață alimentară.

Testimoniale Deliro

Super produsele! Nu le gasesti pe piata. Daca vrei sa incerci ceva nou si de calitate, e un magazin f bun. Daca nu te descurci, au serviciu clienti, deci e ok si pentru necunoscatori. Au un cascaval de capra delicios, fara lactoza. Eu am intoleranta la lactoza, dar macar acum pot sa ma bucur de ceva bun. Bravo!

Mihai Grigorescu

Mie una imi place un mezel bun, dar nu toate sunt sanatoase. Aici am gasit BIO, fara gluten si aditivi daunatori. Se vede diferenta cand gusti un salam adevarat, nu tot ce gasesti la supermarket. Bravo! Asteptam mai multe produse. Curaj! Poate asa, lumea o sa invete sa manance ce trebuie si nu sa cumpere mereu ce e mai ieftin.

Gabriela Nzang

Respect pentru initiativa! Sa aduci produse atat de bune la reduceri atat de mari e ceva! Vad ca au alimente fara gluten, fara alergeni, zahar sau lactoza. Eu nu am probleme, dar pentru sotia mea sunt aur. Eu pot sa mananc orice, dar am gustat si eu si-mi iau mereu crud-uscate de aici. Am mai pus in cos ca sa se faca suta de lei sa avem si livrare gratuita. A venit a doua zi. Thumbs up!

Paul Constantinescu

Îți mulțumim că ai ales produse sănătoase din oferta DeliRo!

Lasă-ne adresa de e-mail si te vom anunța atunci când avem produse noi în ofertă.